گرفتن دیه از بیمه چگونه درخواست شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۷ #74230454

باسلام و وقت بخیر من ۲۷ تیر ماه ۹۷ تصادف کردم که سرنشین بودم و حال بعداز گذراندن تمامی مراحل پزشکی و قانونی بعد از صدور آخرین حکم که قطعی شد و برای ترکیدن ۲ تا دیسک بین مهره ای کمرم که منجر به افتادگی مچ پای راستم شده مجموعن ارش ۲۵ درصد دیه کامل نوشتن ۲۲ مرداد ماه ۹۸ طبق نامه ای به دستور قاضی اجرای احکام کیفری به بیمه نوشته بودن ظرف مدت ۱۵ روز رسیدگی و پرداخت شود که متاسفانه بعد گذشت ۴ ماه هنوز نتیجه ای نگرفتم و هر بار که مراجعه میکنم یا تماس میگیرم میگن بودجه نیس لطفا راهنماییم کنین که چه کاری باید بکنم زودتر به حقم برسم ممنون ازلطفتون

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ازطریق اجرای احکام اقدام به مسدود کردن حسابهای شرکت بیمه کنید
ضمنا از طریق اظهارنامه میتونید مطالبه دیه و خسارات تاخیر تادیه کنید ، چون بعداز قطعیت حکم شرکت بیمه موظف است پس از ۲۰ روز دیه را پرداخت نماید در غیراینصورت جریمه نیم در هزار دیه به ازای هر روز تاخیر قابل مطالبه است