اگر مستاجر اجور معوقه را نپردازد می توان چک او را به اجرا گذاشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۱ #73961

سلام
مستاجری داشتیم دوسال پیش که کرایه خود را از ١٢ ماه فقط 6 ماه پرداخت کرده بود شکایت کردیم توانستیم حکم تخلیه بگیریم ولی در مورد اجاره مستاجر اینجانب با اوردن شاهد دروغ و سوگند خورد دروغ توانست دادگاه را ببرد حال دو سال دارم
اولا چک اینجانب قبل از شکایت توسط ما به اجرا گذاشته شد چون اجاره نمی داد ( چک پشتوانه) می تواند شکایت در باب خیانت در امانت بکند یا خیر ؟
دوما می تواند مطالبه ضرر پول پیش خویش که این مدت در حساب دادگاه بود را بکند یا خیر ؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما بعد از قسم خوردن مستاجر و قبول آن توسط دادگاه چک ایشان را به اجرا گذاشته باشید ممکن است دچار مشکل شوید. در مورد سوال دوم اگر مبلغ در صندوق دادگستری سپردده شده باشد خیر نمیتواند.

موید و پیروز باشد