اخاذی و تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۳ #73827453

صیغه اقایی بودم الان قصد داره با تهدید از انتشار عکس و فیلم خصوصی من ازم اخاذی کنه و میگه اگه شکایت کنی ازت انتقام سختی میگیرم

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
با استناد به پیامک یا مدارک و شواهدی که اثبات نماید ایشان شما را تهدید و اقدام به اخاذی از شما نموده است از طریق تنظیم شکوائیه مبنی بر همین عنوان و با ثبت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدان نمایید

با سلام شما میتوانید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و از ایشان به جرم تهدید و انتشار عکس خصوصی که برای هریک(تهدید و انتشار عکس خصوصی ) در قانون مجازات خاص تعیین شده است شکایت کنید.ضمنا پیامک ها و اسناد تهدید رانیز ضمیمه نمایید.

شکایت تهدید از طریق انتشار عکسای خصوصی از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

با سلام و احترام
میتوانید با طرح شکوائیه تحت عنوان تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی از او شاکی شوید
ادله خود را از جمله پیامک و ... را نیز ضمیمه کنید

با سلام
میتوانید از طریق خدمات قضایی به اتهام تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی علیه آقا شکایت کنید .

سلام. شکایت تهدید از طریق انتشار عکسای خصوصی از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید و مدارکی را هم که دارید از جمله پیامک و... ضمیمه کنید.