تاریخ ابلاغ حکم به صورت الکترونیکی چه زمانی محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۶۴ #73774

با عرض سلام مجدد. حکم ناشزه ابلاغ الکترونیکی شده و من هنوز هم حکم را از سایت نگرفته ام ولی تاریخ صدور آن قبل از تاریخ صدورحکم طلاق است. آیا من میتوانم بگویم حکم ناشزه صادر شده ولی ابلاغ نشده بوده یا بگویم حتی ابلاغ الکترونیکی شده ولی من دانلود نکرده بودم. اگر راهنمایی کلی دارید بفرمایید. ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانید بگویید که مثلا ابلاغ شده من ندیدم یا دانلود نکردم تاریخ ابلاغ رای زمانی است که به ایمیل شما ارسال می شود چه رویت شده باشد چه نشده باشد.

موید و پیروز باشید