چطوری باید صیغه رو باطل کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۵۱۱ #73743483

سلام من حدود ۶ سال پیشه با یه اقایی صیغه محرمیت داعم خوندیم که بعد حدود ۱ ماه توجه شدم ایشون سوع سابقه کیفری و .. دارند و حتی اسمشونم بمن دروغ گفتن و تو دادگاه این مطلب مشخص شده حالا الان میخوام با کسی دیگه ای ازدواج کنم و با اون شخصی که مشکل داشته دسترسی ندارم میخواستم ببینم چطوری باید صیغه رو باطل کنم و یا چون دروغ گفته و قصد سوء استفاده داشته اون صیغه باطل محسوب میشه یا خیر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شماباید با مراجعه به دادگاه خانواده ، دادخواست الزام به بذل مدت عقد موقت را به ارائه کنید باید مشخصات خودتان و زوج را نوشته وتصویر شناسنامه خودتان وزوج را در صورت وجود ، تصویر برابر با اصل شده سند عادی ازدواج موقت ، پیوست دادخواست کنید و به عسر و حرج خود استناد کنید . دادگاه در صورتی که عسر و حرج را احراز کند ، حکم به الزام زوج به بذل مدت صادر می کند.

در هر حال برای بذل در عقد موقت و طلاق یا فسخ در عقد دائم نیاز به ارائه دادخواست و حکم دادگاه دارید.

توضیح شما مبهم بوده و مشخص نیست که منظور از صیغه محرمیت دایم همان عقد دائم است یا نکاح موقت ؟! آیا در دفترخانه ثبت گردیده یا خیر؟ اگر عقد موقت بدون ذکر زمان باشد برابر نظریه اداره حقوقی قوه قضاییه در حکم نکاح دائم بوده و آثار مترتب بر نکاح دائم بر آن لحاظ خواهد شد . چنانچه موقت و دارای زمان باشد با اثبات غیبت زوج و باستناد عسر و حرج زوجه میتوان درخواست بذل مدت را از دادگاه به عمل آورد .

عقد موقت یعنی عقدی که دارای مدت خاص و مهریه خاص است با انقضاء مدت یا بذل مدت منقضی و باطل می شود و عقد دایم با طلاق یا فسخ نکاح منحل می شود