نحوه محاسبه مهریه در ثبت اسناد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۳۶۳ #73554534

با سلام وکلا و اساتید بزرگوار.
دو سال و هفت ماه قبل همسرم از طریق ثبت مهریه اش رو اجرا گذاشت. (۳۰ سکه حدود ۹۷ میلیون
شد.) یک سوم از حقوقم تو این دو سال پردخت شده و حدود ۴۵ میلیون تا حالا پرداخت شده.
سوالم اینه که این ۴۵ میلیون چند سکه از اون تعداد رو پرداخت کردم؟
آیا مبلغ سکه ها رو به نرخ اون روزی که زوجه به اجرا گذاشته اداره ثبت حساب میکنن.؟
به فرض اگر هر سکه یک شبه ۱۰ میلیون تومان بشه اداره ثبت این ۴۵ میلون رو برای من ۴ سکه و نیم حساب میکنن؟
( اگه اینطوری باشه که ظلم واقعی در حق زوج است، چون همون سه ماه اول خودم حساب کردم یک و نیم سکه میشد که ایشان گرفته)
ممنونم اگر شما اساتید بزرگوار راهنمایی بفرمائید چون از خود ثبت اسناد هم پرسیدم جواب درست و صحیحی ندادن و معلوم نیست چه طوری حساب میشه.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۲۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در اجرای ثبت ملاک و نحوه محاسبه پرداخت زمانی بوده که زوجه درخواست مطالبه مهریه داده
و در دادگاه ملاک و نحوه محاسبه زمان اجرای احکام هست و با نوسان قیمت زوج در دادگاه می تواند درخواست تجدیدنظر در پرداخت یا تعدیل بدهد

با سلام و احترام
دراجرای ثبت : ملاک نحوه محاسبه مهریه زمان درخواست می باشد
و در روش دادگاه : ملاک نحوه محاسبه زمان اجرای حکم می باشد.
موفق باشید