بنظرتون آیا من میتونم افت ماشین خودمو به قیمت الان دریافت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۵ #73471104

با سلام
۹ ماه پیش یکی از دوستان ماشین بنده رو امانت گرفته و واژگون کرده بود اونموقع تامین دلیل نکرده بودم یک ماه پیش درخواست کارشناسی خسارت کردم و کارشناس دادگستری با توجه به مدارک و عکس های موجود تامین دلیل و براورد افت قیمت خودرو به قیمت روز به دادگاه ارایه داد، با توجه یه اینکه من سه ماه پیش ماشینمو فروختم و طرف الان اعتراض کرده که افت قیمت خودرو رو به موقع بروز حادثه انجام بدن

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام افت زمان اجرای حکم اولیه و نظر کارشناس اولیه انجام میپذیرد

خیر افت قیمت خودرو توسط کارشناس به زمان حادثه تعیین و پرداخت خواهد شد

افت قیمت ماشین براساس نظریه کارشناس پرداخت خواهد شد

بادرود افت قیمت همان زمان حادثه قابل دریافت می باشد

افت قیمت زمان وقوع حادثه بایستی محاسبه شود.

باسلام
ملاک زمان بروز حادثه است.

درود بر شما، اعتراض ایشان وارد است، افت قیمت زمان وقوع حادثه بایستی پرداخت شود.