پسرم میتواند رضایت بدهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۱ #73364646

با سلام.همسر سابقم برای ایجاد مزاحمت در زندگی جدیدم از فرزند مشترکمان استفاده میکند یک بار من فرزندمان را برای تنبیه کتک زدم و مادرش آمد و حضانت بچه را گرفت و از من شکایت کرد و دیه بریده شد...چندین بار من از این خانم بابت مزاحمت شکایت کردم که در کلانتری با دادن تعهد که مزاحمت نکند تمام شد اما ول کن نیست و همسر فعلی بنده هم ازش شکایت کرده و محکوم به ۶ماه حبس تعزیری و ۲ملیون شد..الان هم از طریق دیه میخواهد که رجوع کند و من دوباره شاکیش شدم فحاشی و توهین پیامکی هم کرده..
فرزندم ۱۱سال و پسر است نمی‌گذارد برگردد اصلا رسیدگی به مدرسه و تربیت بچه ندارد و بچه رو مجبور کرده در ویس به من و همسرم فحاشی کند.
آیا پدرم میتواند به عنوان جد پدری اقدام کند برای دیه؟
یا خود پسرم می‌تونه رضایت بده؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سلام
می بایست موضوع به صورت جزئی و کلیه اسناد و مدارک بررسی گردد

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با سلام،نیاز به بررسی بیشتر دارد حضانت باید با شما باشد...

موضوع نیازمند بررسی بیشتر می باشد

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد دوست عزیز

با سلام
باید توضیح دهید حضانت با چه کسی است بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید.