در خلاصه پرونده، علت مختومه شدن قبل از رفتن پرونده به اجرای احکام چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۵ #73290691

با سلام
پیامک صدور رای در خصوص پرونده کیفری آمده است اما هنوز ابلاغ نشده است. در سایت ------------------- قسمت خلاصه پرونده بعد از صدور رای پرونده مختومه شده است قبل از رفتن به اجرای احکام. علتش چیه؟ یعنی متشاکی از اتهامات مطروحه تبرئه شده است؟ چون در پرونده متقابل که رای بر محکومیت علیه شاکیان این پرونده صادر شد پرونده برای دیه به شعبه اجرای احکام فرستاده شد و سپس مختومه اعلام شد.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ذکر مختومه شدن دلیل بر عدم اثبات جرم نیست بلکه نشان دهنده خاتمه رسیدگی در آن شعبه می باشد و ادامه پرونده در اجرای احکام خواهد بود منتظر پیام باش موفق باشید

درود
شاید در شعبه مختومه شده و به اجرا فرستاده شده است.

ذکر مختومه شدن پرونده به معنای اتمام مراحل پرونده در آن شعبه است و ممکن است در مرحله بعدی مثلا در اجرا ادامه پیدا کند و به معنای عدم صدور رای به نفع شما نیست .
لذا تا ارسال پیامک بعدی برای رویت رای در سامانه ثنا شکیبا باشید .

رای هرچه باشد برای شما ابلاغ می شود . تا در سامانه شما بنشیند ممکن است طول بکشد.

سلام، ممکن است رای با تاخیر برای شما ارسال شود، در غیر این صورت می توانید حضورا پیگیری نمایید.

با درود رای صادر شده که به اجرای احکام ارسال شده، لیکن اگر در سامانه قابل مشاهده نباشد باید حضوری به شعب اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید.