در چه شرایطی بدهی مالیاتی مشمول مرور زمان می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۰۵۶ #73215

با عرض سلام و خسته نباشید من یهوبدهی مالیاتی مربوط به سالهای 89_90و ۹۱دارم که برای دو تای اول اظهارنامه ندادم و برای سال 91اظهار نامه داده شده البته فقط,پروانه به اسم من بوده و نقشی نداشتم ولی نتونستم ثابت کنم و برای مالیات ها برگه تشخیص صادر شده و ابلاغ هم شده البته به بنده ابلاغ نشده ولی اداره مالیاتی میگه به محل کسب ابلاغ شده حالا من میخوام بدونم چه زمانی بدهی مالیاتی مشمول گذر زمان میشه و اینم بگم که برگه تشخیص هاسال 92ابلاغ شده.مرسی اززحمتی که میکشید و پاسخ میدید

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدهی مالیات مرور زمان ندارد و در هر صورت باید پرداخت شود

با عنایت به موضوع بدهی مالیاتی در صورت اثبات آن هیچ وقت مشمول مرور زمان نخواهد شد و شما مجبور به پرداخت آن هستید

موید باشید