مزاحمت در اینستاگرام چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۹۲۲ #73005162

باسلام.
آیا پیجهای فیک که مزاحمت ایجاد کردند و بعد دلیت شده اند با مراجعه به پلیس فتا و طرح شکایت قابل شناسایی از طریق درگاه اینترنت یا ای پی هستند؟
در چه صورت پلیس فتا اقدام به شناسایی کاربر این صفحات میکند؟
باتشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عملا چنین شکایاتی قابل پیگیری نیستند چرا که با حذف اکانت اطلاعات انها از بین میرود و قابل بازیابی نیست

سلام
در اینگونه مواردپلیس سایبری در جواب استعلام دادسراجهت تحقیقات از صفحه مجازی متهم اعلام می کند :اطلاعات دیلیت اکانت شده در اینستاگرام قابل بازیابی نمیباشد.
همچنین اینکه شناسایی هویت مالک یک حساب کاربری در اینستاگرام، نیازمند استعلام قضایی خواهد بود. لیکن شرکت هایی نظیر فیسبوک (مالک اینستاگرام) و گوگل و تلگرام، الزامی برای پاسخگویی به استعلامات دستگاه قضایی ایران ندارند.

سلام. بایستی دلیلی داشته باشید به صرف گفتن مزاحمت رسیدگی شروع نمیشود.. اینستاگرام هم با توجه به امنیتش بالاش امکان تعقیبش خیلی کم میباشد. در صورت داشتن دلیل میتونید از مقامات مربوط درخواست کنید ببینید به نتیجه میرسد یا نه