آیا این عدم حضور در شورا به نفع دخترم خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #72937538

با سلام
همسر دخترم با توجه به اینکه سابقه ضرب و شتم داشته و تعهد محضری نیز قبلا داشته و به همین خاطر با قرار آزاد می باشد و درخواست تمکین داده و دو جلسه نیز خودش حاضر نشده است آیا این عدم حضور در شورا به نفع دخترم خواهد شد یا خیر ؟ سپاسگزار خواهم بود راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سوهر دخترتان میتونه بدون حضور در دادگاه و ارسال لایحه پیگیر پرونده باشه بنظر بنده دختر شما باید در دادگاه حاضر بشه و مدارک و مستندات رو ارایه کنه تا دادگاه دعوی تمکین شوهر رو رد کنه

عدم حضور خواهان در جلسات رسیدگی چنانچه شورا و یا دادگاه نیاز به اخذ توضیح داشته باشند و به خواهان دسترسی نباشد از موجبات رد دعوا میباشد

سلام ایشان خواهان دعوی می باشد ومی تواند برای جلسه لایحه ارسال کند اما اگر شما در جلسه مواردی را مطرح کنید که مبنی بربی حقی ایشان باشد عدم حضورش می تواند به نفع دختر شما باشد..از پرونده کیفری و تعهدات ایشان می توانید به نفع خود استفاده نمایید

شورا عموما برای سازش تشکیل می شود عدم حضور هر یک از طرفین سبب می شه پرونده به دادسرا جهت کسب تکلیف ارسال بشود