آیا میتواند باز اموال من را بگیرد یا دادگاه طبق همان موضوع و شواهد رای را تغییر میدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۹ #72777482

من با اقایی مدتی صیغه بودم حدود ۴ ساله که از عقد ایشان خارج شدم ایشان پارسال با فاکتور قلابی اقدام به توقیف وسایل بنده با مضمون استرداد جهیزیه کردن که من وسایل را با مشورت وکیل جا به جا کردم و ایشان نتوانستند وسایلم را ببرند و حکم دادگاه به نفع من صادر شد و تجدید نظر هم همینطور، برج ۳ امسال ایشام ادرس منزل من را پیدا کرده و با مضمون فاکتورها وسایل من را توقیف کرد که با توجه به حکم رفع توقیف وسایلم را بعد از مدتی گرفتم و اموال خودم به امانت نزد من سپرده شد، رای شکایت جدید هم به نفع من صادر شد ایشان از طریق خیانت در امانت شکایت کرده ایا میتواند باز اموال من را بگیرد یا دادگاه طبق همان موضوع و شواهد رای را تغییر میدهد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر رای به نفع شما صادر شده است

چنانچه قبلا در خصوص همین موضوع رای صادر شده و قطعیت یافته بلحاظ اعتبار امر مختومه نمی تواند مجددا طرح دعوی نماید

خیر اگر رای به نفع شما صادر شده مبنی بر اینکه اموال برای شماست رای تغییر نمیکند

زوج که نمیتواند درخواست جهیزیه دهد مگر اینکه ایشان تقاضای استرداد وسایلی را نموده باشد که خودش خریده چنانچه قبلا در خصوص همین موضوع رای صادر شده و قطعیت یافته بلحاظ اعتبار امر مختومه نمی تواند مجددا طرح دعوی نماید

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است زوج که نمی تواند استرداد جهیزیه را درخواست نماید جهیزیه متعلق به شماست مگر اینکه ایشان تقاضای استرداد وسایلی را نموده باشد که عادتا مورد استفاده مرد میباشد چنانچه قبلا در خصوص همین موضوع رای صادر شده و قطعیت یافته بلحاظ اعتبار امر مختومه نمی تواند مجددا طرح دعوی نماید در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که راهکار قانونی را خدمتتان عرض نمایم

سلام. اگر فاکتور دارید یا شواهد دارید، و رای های قبلی هم موجود هست، اونها رو در این پرونده جدید قرار بدید و ایشون نمی تونن رای بگیرن.

با توجه به اینکه در دو نوبت و دو موضوع متفاوت را به نفع شما صادر شده است مشخص می نماید که وسایل متعلق به خود شماست و بحث امانت منتفی است لذا به احتمال قوی شکواییه ایشان رد خواهد شد جهت توضیحات بیشتر با ثبت ارزیابی‌های حقوقی در سایت در خدمت شما هستم