برادر بنده توی جاده به همراه ماشینش با ۸ گرم هروئین و یک ترازو کنار هم گرفتن، ما چکار باید انجام بدیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #72551360

سلام و خسته نباشید
برادر بنده توی جاده به همراه ماشینش با ۸ گرم هروئین و یک ترازو کنار هم گرفتن در صورتی که برادر بنده نه خبری از اون مواد داشته نه هیچ اعتیاد و سابقه ای داشته از وکلای گرامی خواهش میکنم راهنمایی کنن ما چکار باید انجام بدیم.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز ب وکیل دارید برای پیگیری اما برای جواب سوالتان باید پرونده کامل رویت گردد تا پایخ مطلوب داده شود

پرونده پیچیده هست و باید وکیل اختیار کنید.

مخاطب عزیز
لازم هست تا پرونده بطور کامل رویت گردد تا بتوان بهتر مشاوره داد