در صورتی که مدرک جعلی صادر شده باشد برای دارنده آن نیز مسئولیتی وارداست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۳۰ #72419

با سلام خسته نباشیید . اگه میشه کاملا به متنی که نوشتم توجه ویژای بشود چون قبلا این سوال را واضح توضیح ندادم
من در یک اموزشگاه ثبت نام کرده برای گرفتن یک مهارت گرافیک کامپیوتر
اموزشگاه من را ثبت نام کرد و به من رسید و امضا داد
من چون با کامپیوتر بلد بودم کار کنم نیاز به کلاس رفتن نبود
مدیر اموزشگاه بعد از دو ماه از ما امتحان گرفت و من به راحتی قبول شدم
وقتی مهارت های ما اومد خودش به اموزش و پرورش تحویل داد و من دیپلم خودم را گرفتم ولی دیپلم من قانونی بوده و قابل استعلام میباشد
بعد از دو ماه برای گرفتن اصل مهارت رفتم دیدم که مهارت من از یه استان دیگه صادر شده بود من اینجا امتحان دادم ولی مدرک من از یه استان دیگه اومده وقتی به مدیر امزشگاه گفتم گفت قانونی بوده و هیچ مشکلی نداره
بعد از گذشت یک سال متوجه شدم که مهارتم جعلی بوده و استعلام ان هم جعلی بوده .
برای شکایت کردن رفتم به اموزشگاه ولی متوجه شدم انجا هم بسته شده
چندی پیش فهمیدم عده ی زیادی به اموزشگاه پول داده و بدون امتحان مدرک میگرفتن ترس من از این است که من هم به جرم خرید مدرک جعلی و یا رشوه متهم شوم
ایا به من هم اتهامی مبنی بر خرید مدرک و یا رشوه وارد میشود.جرم ما حبس و یا جریمه دارد؟
اگر اتهام وارد بشود در استان خودمان محاکمه ما گرفنه میشود یا باید به همان استان که جعل صورت گرفته برویم؟
عاجزانه درخواست کمک میخواهم تا شر این کابوس نجات پیدا کنم خواهش مندم کمک کنید

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در  صورتی که شما از جعلی بودن آن مدرک اطلاعی نداشته باشید می توانید از اتهامات احتمالی رهایی پیدا کنید محل شکایت شما  از جاعل گواهینامه باید محل وقوع جعل  باشدموفق باشید