مفهوم متن مذکور از جانب ستاد ترخیص پلیس راهور به چه معناست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۱۴۳ #72408778

نامه وارده به شماره ____مورخ ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ از طرف «ستاد ترخیص پلیس راهور فاتب» با موضوع «گزارش ضابط قضایی» در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ واصل و به شماره ___ثبت گردید،، معنی این چیه.. ممنون میشم بگین

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظر می رسد که دستوری توسط مقام قضایی جهت ترخیص خودرو شما صادر شده باشد

احتمالا دستوری از سوی مرجع قضایی برای ستاد ترخیص صادر و ارسال شده و آن ستاد در خصوص نحوه اجرای دستور قضایی گزارش خود را ارسال نموده است . این دستور میتواند شامل ترخیص خودروی توقیفی و یا ..... باشد . جهت اطلاع دقیق باید به شعبه مراجعه نمایید .

با توجه به پیامکی شدن تخلفات راهنمایی و رانندگی
به طرز عامیانه و دوستانه واست بگم:
یعنی یک ماموری واسه ی وسیله نقلیه شما گزارشی ثبت کرده است.و با توجه به گزارش ارسالی در دست اقدام است.
فعلا اقدامی نکنید تا موضوع اتهام به شما ابلاغ گردد