آیا شاکی میتواند رد مال خود را به نرخ روز مطالبه کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #72283456

با سلام بنده سال ۹۲ در یک پرونده به مشارکت در ۲۲ فقره سرقت محکوم به چهار سال و نیم حبس و رد مال یا مثل مال در حق شکات شدم و در رای صادره اینجوری بیان شده که ____ مشارکت در ۲۲ فقره سرقت محکوم به چهار سال و نیم حبس و رد عین یا مثل مال در حق شکات ش طبق لیست مندرج در پرونده در لیست پرونده هم نوشته شاکی اقای ____ طلاجات به ارزش ۲۷۵ میلیون تومان الان من باید به نرخ روز مال ایشونو پس بدم یا همون ۲۷۵ میلیون تومنه

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رد المال یا بایستی خود مال یا عین آن را را تحویل یا هزینه را به روز پرداخت نمایید

با سلام
شما اشاره ننمودید که قاضی با احتساب تاخیر تادیه مبلغ طلاها رو اینقدر ثبت کرده یا اصل قیمت طلاها زمان سرقت بوده؟ و اینکه در رد مال یا پرداخت دین ، یوم الوصول و روز اجرای حکم مهم است

با سلام
شما باید عین مال را تحویل بدهید در صورت وجود و در صورت عدم وجود مثل یا قیمت آنرا که ب نرخ روز محاسبه میشود

بله در صورت مطالبه و نبود اصل مال باید قیمت روز را پرداخت نمود.