بابت مزاحمت همسایه طبقه بالا چه اقدام قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۰۹ #72125883

سلام.همسایه طبقه بالایی ما همش در حال سر و صدا کردن هست.بچه هم ندارن.همش دارن میزو صندلی اینطرف اونطرف میکشن.خانم با دمپایی کفه چوبی راه میره تو خونه... روزی ۴بار جاروبرقی میکشه..واقعا خسته شدیم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی بابت مزاحمت از ایشان شکایت نمایید.

با سلام،تحت عنوان مزاحمت از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

با سلام تحت عنوان مزاحمت در دفتر قضایی شکایت مطرح کنید

سلام
با عنوان مزاحمت شکایت نمایید

سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت در دفتر قضایی شکایت مطرح کنید

درود
بدوا اظهارنامه دهید اگر موثر واقع نشد میتوانید شکایت تحت عنوان مزاحمت مطرح نمایید