ایجاد مزاحمت مجازی چگونه پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #72118738

سلام. برای پیگیری مزاحمت اینستاگرام چه مدارکی لازم است؟ رسیدگی به این پرونده ها چقدر طول میکشد؟ و ایا شکایت از اکانتهای جعلی که توهین و فحاشی در دایرکت کردند به نتیجه میرسد؟
با تشکرازپاسخگویی شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

مراتب از طریق دادساری رایم رایانه پلیس فتا پیگیری می شود و طول رسیدگی به پرونده بستگی به شرایط حاکم بر ان دارد و نمیتوان زمان دقیقی گفت

احراز اطلاعات اکانت های فیک و حذف شده به سادگی امکان پذیر نمی باشد و گاها پرونده های مطروحه بی نتیجه باقی می ماند

سلام
موضوع القاعده توسط دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای مورد بررسی قرار می گیرد و پلیس فتا پس از پیگیری موضوع، دادسرا را در جریان امر قرار خواهد داد

سلام. شکایت مزاحمت و توهین رو مطرح کنید.. و پیامها رو به عنوان مستنداتون به دادسرا عرضه کنید و در شکایت مطرح کنید.. در صورتی که معتبر بدانند مدارکتون رو دستور ردیابی فرد رو به پلیس فتا میدهند

سلام
می توانید به دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای مراجعه و تقدیم شکایت کنید موضوع به پلیس فتا جهت پیگیری ارجاع خواهد شد.