آیا کسی که در تلگرام پیام بدهد مجرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۸ #72031

با عرض سلام

مدتی پیش با دختر خانمی در فضای مجازی آشنا شدم

ما هیچ رابطه نامشروع و حرف بدی نداشتیم

تا این که یک شب وقت نماز صبح در حال صحبت در تلگرام بودیم که دختر خانم حالش بد شد و نمی توانست تکان بخورد
من از طریق کد وارد تلکرامش شدم و شماره یکی از فامیل هاشان را برداشتم و با تلکرام خودم پیام دادم که
فلانی حالش بد شده زودتر سراغش بروید و از این حرفا
تا اینکه خانواده اش بالای سرش میروند و دختر خانم انکار می کند که حالش بد نشده و خوب است
و پدرش زنگ زد و به من فحاشی کرد
من پیام های خود را از طریق قابلیت جدید تلگرام پاک کردم
و دیلیت اکانت کردم
اما آنها اسکرین شات حرف هایم را دارند

حالا پدرشان می گوید که کسی خودش را جای دختر من جا زده و تهدید می کند که شکایتم را می کند

آیا کار من جرم است و آنها مدرکی دارند علیه من؟

با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارتباط بین دختر و پسر در فضای مجازی نامشروع بوده و در قانون جرم انگاری شده. و امکان شکایت کیفری همواره وجود دارد.

لذا به شما پیشنهاد میکنم به یک وکیل مجرب کیفری مراجعه نمایید.