سفته مرا اجرا گذاشته اند، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #72026645

سلام. من شغلم فروش تجهیزات پزشکی هست به یک مرکزی خصوصی کلی تجهیزات با رسید کتبی تحویل دادم که می خواست از بانک تسهیلات بگیره که پول منو بده وام کلا ۲ میلیارد تومن بوده که من حدود ۷۰ درصد تجهیزلتو تحویل دادم و الباقی و سفته دادم چون قرار بود کل وام بیاد تو حساب شرکت من و فاکتورهامو بانک تایید داده بود ولی چند روز مانده به واریز وام فاکتورهای یک شرکت دیگه را تحویل بانک داده و پول را به خساب اون شرکت ریختن با دستکاههای من و سفته منو هم اجرا گذاشته. نوع شکایتم باید چطور باشه. باز هم بگم سفته را داده بودم که کل وام اومد الباقی وسایلو دادم پس بگیرم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیانت به معنای پیمان‌شکنی، نقض عهد، بی‌وفایی و رعایت نکردن امانتداری است و امانت در اصطلاح عبارت از مالی است که به وسیله یکی از عقود امانی یا به حکم قانون نزد شخصی باشد.
نوع شکایتم باید چطور باشه.///ثبت شکایت با موضوع خیانت در امانت در دادسرای محل وقوع جرم
بر اساس ماده ۶۷۴ نیز «هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس ‌از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.»

با سلام و احترام نظر به اینکه ماهیت موضوع پیچیده می باشد و سفته در اختیار طرف قرار دادید اثبات آن لازم به بررسی دقیق و با رعایت جوانب آن پیشنهاد می گردد با اعطای وکالت به احدی از وکلای دادگستری و مشاوره حضوری اقدام نمایید