مزاحمت و دعوا قابل پیگیری قانونی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۳ #71984362

ایا شخصی که برای من مزاحمت ایجاد کرده و یکی از اشناها با اون درگیر شده میتونه از من شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هرشخصی که مرتکب اقدام مجرمانه ای شود همان شخص مورد محاکمه قرار خواهد گرفت مگر آنکه در خلال آن نیز اشخاص دیگری در آن مشارکت و یا معاونت در جرم داشته باشند که همه موارد می بایست در مراجع قضایی اثبات شود !

هر کسی که جرمی مرتکب شود آن شخص مجازات میشود...

اصل بر شخصی بودن جرایم است و هر کسی که مجازاتی مرتکب شود آن شخص مجازات میشود

بر اساس اصل شخصی بودن جرائم که عدل و انصاف اقتضاء می‌کند که مجازات منحصرا دامنگیر شخص مجرم شده و به نزدیکان و اقربای او سرایت نکند در اینصورت ارتباطی به شما ندارد

باسلام درصورتی که عنوان مباشرت یا معاونت در درگیری نداشته باشید شکایت برعلیه شما هم بشود شکایت ایشان راهی به جای نخواهد برد.

با سلام هر شخصی مرتکب جرمی شود مجازات خواهد شد و امکان پیگیری از جانب بزه دیده وجود دارد