شکایت سند مجعول و تقدم و تاخر را مطرح کردم؛ به نظر شما چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #71922841

بنده به یک نفر برحسب اعتماد تعدادی چک برگشتی و یک خودرو که قولنامه ای بود را جهت انجام امور حقوقی قبل از خروج از کشور سپردم ایشان بابت خودرو یک نسخه مبایعه نامه چاپی به صورت سفید از من امضا گرفت حال آنکه بعداز خروج من در تاریخ ۱۷ خرداد ۹۸ از ایران پر کرده به تاریخ ۱ اردیبهشت ۹۸ و از بنده به عنوان فروش مال غیر و الزام به تنظیم سند شکایت نموده. من شکایت سند مجعول و تقدم و تاخر را مطرح کردم که در هیات س نفره دو رای مثبت آوردم. به نظر شما چه باید بکنم. راجع به چکها هم اظهار نامه خیانت در امانت پر کرده ام

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تشخیص جعلی بودن ( سفید امضا بودن برگه ) ایشان محکوم به جعل و استفاده از سند مجعول محکوم خواهند شد
و نیز اگر بتوانید خیانت در چک ها را نیز اثبات نمایید که با داشتن شواهد و مدارک میتوانید اقدام به اثات آن نمایید ایشان به جرم خیانت در امانت نیز محکوم خواهند شد