آیا با استناد به این موارد، رسید های کارت به کارت اینترنتی و رسیدهای پستی میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۶ #71734597

سلام. وقتتون بخیر. من از طریق یکی از صفحات اینستاگرام، ۴ تا کالا به ارزش حدود ۵ میلیون تومن از تهران خریدم و پولش رو بصورت اینترنتی برای فروشنده کارت به کارت کردم. فروشنده حدو ۴۰ روز معطل کرد و هر دفعه به بهانه های مختلف جنسا رو ارسال نمیکرد. بعد از۴۰ روز و کلی چت و پیام تو اینستاگرام جنسا رو تیپاکس کرد و به دستم رسید ولی ۳ تا از جنسا چیزی که من میخواستم نبودن. دوباره با فروشنده صحبت کردم و گفت اون کالاهایی که انتخاب کردم تموم شدن. به همین دلیل توافق کردیم ۳ تا جنسی که اشتباه بود رو براش بفرستم و پولش رو بگیرم. جنسای اشتباهی رو براش با تیپاکس فرستادم، باز هم با بهونه‎های مختلف تو گرفتن جنسا از تیپاکس امتناع میکرد و با اصرار من بالاخره گفت که جنسا رو از تیپاکس گرفته، در صورتیکه از سایت چک میکردم هنوز بسته تحویلش داده نشده بود و دروغ میگفت (تازه امروز بسته رو از تیپاکس تحویل گرفته). پیغام داد و تایید کرد که جنسا درست فرستاده شدن و پول رو برمیگردونه. ولی الان ۳ روزه گذشته و مثل اینکه نمیخواد پول رو برگردونه. تمامی این صحبت ها در واتس آپ و اینستاگرام موجود هست. آیا با استناد به این موارد، رسید های کارت به کارت اینترنتی و رسیدهای پستی میشه شکایت کرد و به نتیجه رسید؟ اینم بگم که هم من و هم خودش برای اینکه پول بیمه کمتر بشه ارزش بسته پستی رو صد هزار تومن اعلام کردیم. خیلی ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
موضوع کیفری نیست دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
میتوانید با ارائه فیش واریزی و پرینت پیام های تبادل شده و قبض تیپاکس اقدام نمایید

بله
به استناد فیش های واریزی و پیامک ها دادخواست مطالبه وجه بده

با سلام با مستندات شکایت کنید

فیش های که دارید می تواند به ادله در دادگاه با تقدیم دادخواست مورد استفاده قرار گیرد

سلام شما میتوانید دادخواستمطا لبه وجه نمایید و استناد ومدارک کلیشه ای واریزی از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید

بادرود بله میتوانید با استناد فیش واریزی ورسید پستی شکایت کرده و مبلغ را استرداد کنید