درخواست تعیین میزان دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #71728114

ایا برای متهم به غیر دیه حکم دیگری صادر میشود که در ابلاغیه من نیست
۱, ارش تورم زیر چشم چپ سه دهم درصد دیه کامل
۲ پارگی بخیه زیر چشم چپ دامیه به دو درصد دیه کامل
۳اثر بخیه به یک صدم دیه کامل
۴ ارش خونریزی ملتحمه زیر چشم چپ به سه دهم درصد دیه کامل
۵کبودی اطراف چشم چپ سه هزارم دیه کامل
۶حارصه زانوی چپ وارنج چپ به یک درصد دیه کامل
۷ حارصه خلف سر به یک درصد دیه کامل
ایا مورد ششم دوتا حساب میشود یا با هم یک درصد میشود
پس از این حکم من چکار باید بکنم
باتشکر لطفا راهنمایی بفرمایید درضمن یک سال مهلت داده شده صدور حکم بیستم خرداد میباشد

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱, ارش تورم زیر چشم چپ سه دهم درصد دیه کامل : ۹۹۰/۰۰۰ تومان
۲ پارگی بخیه زیر چشم چپ دامیه به دو درصد دیه کامل : ۶/۶۰۰/۰۰۰ تومان
۳اثر بخیه به یک صدم دیه کامل : ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان
۴ ارش خونریزی ملتحمه زیر چشم چپ به سه دهم درصد دیه کامل : ۹۹۰/۰۰۰ تومان
۵کبودی اطراف چشم چپ سه هزارم دیه کامل : ۹۹۰/۰۰۰ تومان
۶حارصه زانوی چپ وارنج چپ به یک درصد دیه کامل : ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان
۷ حارصه خلف سر به یک درصد دیه کامل : ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان
ایا مورد ششم دوتا حساب میشود یا با هم یک درصد میشود : با هم یک درصد
موفق باشید

سلام
از طیق محاسبه حقوقی اقدام کنید
https://www.bonyadvokala.com/calculations/blood-money-according-to-the-verdict

در مورد تادیه دیات به مشتکی عنه یک سال فرصت ایفای دین داده شده است و در مورد بند ششم هردو مجموعا یک درصد دیه کامل است و «و» واو جمع است