هزینه ثبت طلاق چه مقدار است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #71714050

سلام و خدا قوت
مهریه ۳۰ عدد سکه برای طلاق میخاستم بدونم چقدر هزینه کلی با هم دادگاه و محضر چقد میشود ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه تقاضای طلاق دعوی غیر مالی است و حدود ۲۰۰ هزار تومان هزینه تمبر دارد و دادگاه در خصوص مهریه و نفقه و غیره رای میدهد .

در دعاوی غیر مالی از جمله طلاق هزینه دادرسی حدود دویست هزار تومان است .

هزینه ثبت دادخواست حدود دویست هزار تومان. و ثبت طلاق با توجه به نوع طلاق از حدود پانصد هزار تومان تا یک میلیون تومان

سلام
تقاضای طلاق غیر مالی است و هزینه دادرسی غیر مالی دارد هر چند ضمن آن دادگاه در خصوص مهریه و نفقه و غیره هم رای می دهند.