شاهد شهادت کذب داده است، آیا این گفته ها در روند پرونده، تاثیر خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷ #71699503

سلام
الان رفته ام دادگاه دیدم نوشته که بنده بهش گفتم به من حال بده و من وسایلتو بدم و گفته من اعتیاد دارم و ازش تقاضای جنس کردم و بد گفته بود که پیش یکی از همسایه‌ها گفتم و شاهده در ضمن این حرفها شاکی همش دروغ است، یعنی میشه یک شاهد الکی بیاره یا بگه که من اعتیاد دارم و بعد فهمیدم خودش اعتیاد به شیشه داره، یعنی اینهای که گفته توی دادگاه برای قاضی ملاکه.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه سوال ششما واضح نیست.
شهادت یکی از ادله اثبات دعوا محصوب می شود
اینکه کسی بیان کند شما اعتیاد دارید، ثابت کننده اعتیاد شما نخواهد بود.