میتونم پولم رو که فقط رسید بانکیش موجوده به نرخ روز ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۷ #71607318

سلام خسته نباشید خانواده ی من در سال ۹۱ مبلغ ۱۱ میلیون به حساب همسرم واریز کردن بر ثبت نام مسکن مهر که بین خودمون قرار شد بعد فروش مسکن مهر هر موقع خونه ی دیگه ای گرفتیم دو دانگه خونه به اسم من بخوره ولی بعد خرید خونه دونگی بنامم نکرد الان که میخوام از همسرم جدا شم میتونم پولم رو که فقط رسید بانکیش موجوده به نرخ روز ازش بگیرم یا همون یازده میلیونو بهم میدن با توجه به اینکه ۸ سال گذشته

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست مطابق ماده ۵۲۲ قانون ایین دادرسی مدنی قابل مطالبه است

سلام در صورت که قبلا مطالبه کرده ایید بله

با سلام و احترام در ارتباط با مطالبه وجه چنانچه بر اساس سند عادی باشد شما خسارت تاخیر تادیه را فقط از زمان ارایه دادخواست می توانید بگیرید آن تا تاخیر تادیه از زمان ارایه تا وصول همان مبلغ محاسبه می شود و نسبت به گذشته خسارت تاخیر تعلق نمیگیرد مگر اینکه قرار دادی داشته باشید که این موضوع قید شده . خسارت تاخیر پیش بینی شده باشد - با احترام صلاح الدین عالمی

با سلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست برای شما مدنظر قرار خواهد گرفت .

سلام
اگراظهارنامه ای قبلاارسال میکردیدامکان مطالبه وجه باخسارت تاخیرتادیه ازتاریخ اظهارنامه وجودداشت

بله با رسید بانکی می توانید دادخواست مطالبه وجه را به انضمام خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید

خسارت تاخیر تادیه از زمانی محاسبه می گردد که طلب خود را از طریق ارسال اظهارنامه مطالبه نموده یا دادخواست تقدیم نموده باشید.