از کجا باید شروع کنم که هرچه زودتر به گوشی خود برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #71567844

چندی پیش با اتفاق خانواده به شمال رفتیم شب لب دریا خوابیدیم صبح که از خواب بیدار شدم گوشیه موبایلم سرقت شده بود و هرچه گشتم آن را نیافتم شهر ساحلی بابلسر بود و ما از کرج رفته بودیم ، من با نا امیدی برگشتم و شکایتم را بجایی اطلاع ندادم و فقط از طریق سیستم همیاب ۲۴ برای گوشیم درخواست ردیابی کردم الان یک هفته است که گوشیه من توسط این سیستم ردیابی شده و بمن اعلام گشته ،متاسفانه مشکلات فراوانی دارم از بابت انجام مراحل کاری و نمیدانم از کجا باید شروع کنم که هرچه زودتر به مقصودم برسم. و گوشیمو از آقای دزد بگیرم. لطفا مرا در این کار خیر یاری بفرمایید اولا پیگیری از کرج میشه یا نمیشه دوما چه مدت زمان طول می‌کشه که به گوشیم برسم و چه کارهایی را باید انجام دهم بجهت زودتر رسیدن به مقصودم یاری بفرمایید با نظرتان سپاس گذارم .

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اگر بگید گوشی رو بابلسر گم کردم محل وقوع جرم میشه اونجا ولی شما بگو موبایلت تو کرج سرقت شده از طریق دادسرا اقدام کن طرف بهت معرفی میشه میتونی گوشی رو ازش پس بگیری