برادر و پدر منو تهدید کردند؛ چه راهی برای اثبات بیگناهی پدر و برادرم وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۵ #71485706

با سلام،
پدرم و برادرم مشغول آبیاری زمین کشاورزی بودند، که پسر عموم با این بهانه که نوبت آبیاری ایشون رسیده با فحاشی وارد محل میشه و درگیری لفظی بینشون پیش میاد فردای اون روز طرف به پزشک قانونی مراجعه میکنه و جراحاتی رو که بعدا به خود وارد کرده به این موضوع نسبت داده حال برای اثبات حرف خود شاهد نداره یا اگر هم داشته باشه از اقوام ایشونه که در محل حضور نداشته اند و به دروغ شهادت خواهند داد، و آیا شهادت اقوام درجه ۱ و ۲ مورد قبوله یا نه،البته چون دو طرف فامیل هستند شهادت کسی که نسبت فامیلی یکسانی با دو طرف داره چطور مثلا عموی هر دو طرف برادر من و پسر عموم، دادگاه شاهد داشتن یا نداشتن ایشون رو اعلام نکرده،البته دادگاه هنوز حکمی صادر نکرده و از پدر و برادر من خواسته شاهد بیارورند که بیگناه هستند که به تعداد شاهدان اشاره نشده،در حالی که تنها نفری که بعد از پایان سر و صدا رسیده از حضور در دادگاه امتنا میکنه و میگه من چیزی ندیدم، ضمنا شاکی (پسر عموم ) یکبار خودشه حلق آویز کرده اقدام که طناب پاره شده و جون بدر برده دو بار از خدمت سربازی فرار کرده آیا اینها میتونه دلیلی بر داشتن مشکلات روحی ایشون باشه
ضمنا شاکی و برادر ایشون از طریق عموی هر دو طرف برادر و پدر منو تهدید کردند
حالا چه راهی برای اثبات بیگناهی پدر و برادرم وجود داره

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به شهادت شهود می توانید به جرم تهدید شکایت کنید در ضمن در قانون منعیی برای شهادت اقوام درجه یک نیست لذا برای اثبات جرم تهدید می توانید به شهادت اقوام درجه یک استناد کنید

باسلام
کسی که شکایت کرده باید دلیل وشاهد بیاره وپدر شما موظف نیست برای اثبات بی گناهی خود شاهد ببرد
وشهادت اقوام منع قانونی ندارد

اون مسایل آخری به شما ربطی ندارد شما می توانید ۲نفر شاهد باخودببرین تا شهادت بدهند که بی گناهند

درود
شهادت اقوام درجه یک پذیرفته می شود و اگر شاهد دارید به جرم تهدید می توانید شکایت کنید.