چجوری این عقد موقت باطل میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #71475026

دختری هستم که سال عقد موقت پسری به مدت دو سال شدم، بعد از ۶ ماه اقا غیب شدن و دیگه بهشون هیچ دسترسی ای ندارم، حالا هم میخوام ازدواج کنم. چجوری این عقد موقت باطل میشه؟ تکلیفم چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همان محضری که عقد موقت کرده اید تقاضای, فسخ طلاق وخواندن صیغه کنید

عقد انقطاعی با بذل مدت یا انقضاء مدت آن زایل می شود در صورتی که مدت زیادی از مابقی آن باقی مانده دادگاه نیز می تواند در صورت اثبات عسر و حرج زوجه مابقی مدت را به قائم مقامی از زوج بذل نماید

با سلام
عقد موقت با اتمام مدت عقد و یا با بذل مدت باقیمانده از سوی زوج تمام میشود
اگر عقد شما موقت نبود از طریق دادگاه میتوانستید طلاق غیابی بگیرید اما در مورد مشکل شما ، میتوانید با مراجعه به شخصی ( آخوند) صیغه شما را خوانده و با حضور شاهدین عقد ، صیغه طلاق را جاری نماید