بعد از اعتراض نزدن به نظر کارشناسی چی میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۲ #71452955

با سلام خدمت وکلای عزیز
بی زحمت سوال من اینه ایا بعد از اعتراض نزدن به نظر کارشناسی چی میشه پرونده ایا رای صادر میشه یا باز شرایط دیگه ی هست

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس نظریه کارشناسی رای صادر خواهد شد

باسلام
وقت بخیر
معمولا پس از عدم وصول اعتراض نسبت به نظریه کارشناس، دادگاه مبادرت به صدور رای می نماید.
اما ذکر این نکته نیز در پرونده های حقوقی نیز لازم است که مطابق ‌ماده ۲۶۵ قانون آئین دادرسی مدنی: درصورتی که نظر کارشناس با اوضاع و احوال محقق و معلوم مورد کارشناسی مطابقت نداشته باشد، دادگاه به آن ترتیب اثر نخواهد‌داد.
موفق باشید

سلام
در صورتیکه اعتراضی ثبت نشود براساس نظریه کارشناسی رای صادر خواهد شد

اگر از نظر دادگاه اقدام دیگری لازم نباشد حکم صادر میگردد

بر اساس نظر کارشناس رای صادر خواهد شد .

احتمالا اگر طرف هم اعتراض نکنه و نیاز به تحقیق نباشه رای صادر میشه یا اگه نظر مجرم بودن کسی را ثابت کنه قرار تامین کیفری صادر میشه بستگی به روال پرونده داره