میتونم بگم مجبورش میکنن مسکن واثاث تهیه کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۵ #71281778

سلام برای تعدیل نفقه ومسکن واثاث دادخواست تعدیل دادم کارشناس هاپس از طر چند
مرحله اعتراض مبلغی بابت نفقه ومبلغ ریالی بابت مسکن واثاث بنده تعیین کردن، بااینکه تعدیل هزیته داده بودم ولی راضی نیستم از مبلغ تعیین شده اگه رای روقاضی قطعی کنه میتونم بگم هزینشو نمیخوام وشوهرم باید خونه واثاث برام تهیه کنه یاچون دادخواست هزیته داده بودم نمیشه؟ و قبل از رای قاضی درخواست روبدم یا اگه قطعی هم کرد میتونم بگم پیشنهاد و درخواستمو
مجبورش میکنن مسکن و اثاث تهیه کنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتی میتوانید خواسته خود را تغییر دهید که این امر تا پایان نخستین جلسه دادرسی باشد ، اما در صورتیکه ادله ی جدیدی ارائه نمایید میتوانید پس از آن نیز اقدام نمایید.

تغییرخواسته شماتاپایان اولین جلسع دادرسی میباشدمگردلیل جدیدباشدبنایراین ادعای جدیدبایددادخواست جداگانه بدهید

با درود بله با لوازمی در شان ایشان موظف به تدارک هستند

زوجه می تواند درخواست منزل مستقل و در شان خود بنماید با وسایل کامل

سلام خیر حکم بر اساس خواسته صادر می شود و تا پایان اولین جلسه رسیدگی می توانید این خواسته را تغییر دهید نه پس از صدور رای و قطعیت

با سلام
دادگاه فقط در خصوص خواسته شما رسیدگی خواهد نمود و چنانچه قصد تغییر در خواسته را داشتید صرفا تا جلسه اول رسیدگی میتوانستید اقدام نمایید با توجه به سوال به نظر میرسد که جلسه اول نیز برگزار شده است و این امکان برای شما وجود ندارد.

باسلام واحترام رای براساس خواسته شما خواهد بود