میتونم عسر و حرجم رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #71235986

من زوجه باکره هستم من و همسرم ۲۷ ماهه عقد هستیم. همسرم اقدامی برای شروع زندگی مشترک نکردن ولی در تمام دادگاه ها به دروغ می گن که خونه و زندگی آماده س و زوجه نمیاد زندگی کنه
با این موضوع که من ازدواج سابقم رو ازشون پنهان کردم دادخواست فسخ نکاح دادن که در تجدیدنظر هم رد شد
من دادخواست نفقه دادم و ایشون حدود ۱۹ ماه به مبلغ حدودی ۱۰ میلیون نفقه معوقه محکوم شدن که پرداخت نکردن
مهریه هم تقسیط شده و پرداخت هم نکردن
دادخواست طلاق دادم و ایشون توی دادگاه گفتن طلاق نمی دن و می خوان با من زندگی کنن. قاضی ارجاع به داور داده
با مسائلی که در بالا عنوان کردم می تونم طلاق بگیرم؟؟؟
لطفا با توجه به پرونده های مشابه منو راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از طریق مشاوره تلفنی کامل راهنمایی بیگیرید و با ۱ یا ۲ خط توضیح کامل نمیشود راهنمایی کرد
اثبات عسر و حرج نیز به اسانی قابل اثبات نمیباشد و شرایط خاص خود را دارد

سلام
چنانچه حکم عدم پرداخت نفقه دارید خودش دلیلی است برای درخواست طلاق و همچنین این موضوع نیاز به توضیحات بیشتر دارد که در غالب نوشتاری نمیگنجد فلذا مشاوره تلفنی با بنده رزرو نمایید

عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه از موارد عسر و حرج و عدم تشکیل زندگی مشترک و بلاتکلیف گذاشتن زوجه در رویه قضایی از قراین مثبته ایجاد عسر و حرج است