در صورت فوت، میزان ارثی که به همسر دوم میرسد چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۳ #71105304

با سلام
پدر زنم بعد از فوت همسرش مجدد ازدواج کرده، از همسر اول دو فرزند دارد و از همسر دوم فرزندی ندارد.
حال در صورت فوت پدر زن میزان ارثی که به همسر دوم میرسد چه میزان است؟
آیا همسر اول هم ارثی میبرد که از طریق او به اولادش برسد؟
و فرق بین عین مال و قیمت مال در چیست؟
ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسراول ارثی نمی برد
همسر دوم ، یک هشتم ارث دارد

همسر اول چون قبلا مرده است ارثی نمی برد.
فرق بین عین مال و ...: زن از عین مال غیر منقول(مثل زمین و خانه و...) ارث نمی برد بلکه از قیمت آن. یعنی مثلا اگر ارث زمیم باشد یک هشتم آن را متر نمی کنند تا به زوجه بدهند بلکه قیمت گذاری می کنند و قیمت آن را به او می دهند.

با سلام
همسر اول بدلیل فوت قبل از فوت زوج دیگر ارثی نمی برد. همسر دوم هم یک هشتم

سلام . اگر متوفی فرزند داشته یک هشتم سهم زوجه است .

سلام

در صورتی که متوفی فرزند داشته باشد سهم الارث زوجه یک هشتم است و اگر زن ها متعدد باشند یک هشتم بین آنها تقسیم می شود لذا هر دو ارث می برند ولی تا میزان مشخصی