از این میترسم که کارشناسی خلاف واقع کنه و حکم سنگینی برای من به بار بیاره من باید چه کاری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۸ #71068232

با سلام من پرونده ای دارم که از من شکایت جعل و کلاهبرداری شده که دو عدد شاهد هم در پرونده وجود دارد .که جریان به اینگونه است که خانم شاکی کارمند دادگاه میباشد و بازپرس پرونده آشنا و دوستشان که علنا جانبداری کامل میکند و چک برادر من که پاس نشده را به مربوط کرده اند و میگویند من چک را نوشتم و امضا کردم به اصتلاح میگویند جعل کردم و با ان کلاهبرداری کردم من و شهادت دروغ شاهدان را اثبات کردم با دلیل و مدرک ولی باز بازپرس به خاطر جانب داری گفت یه کارشناس دوست دارم که میتونه کارشناسی کنه و از این میترسم که کارشناسی خلاف واقع کنه و حکم سنگینی برای من به بار بیاره من باید چه کاری کنم با این کارشناس و باز پرس

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظریه کارشناس قابل اعتراض است

با درود وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

سلام
در صورتیکه اعتراض و یا شکی در خصوص کارشناسی دارید میتوانید خواستار کارشناسی ۳ نفره شوید.

با سلام ،در صورتی که بعدا به نظر کارشناس اعتراضی داستید ،میتوانید اعتراض بزنید و موصوع به هییت سه نفره کارسناسی ارجاع میشود ،در هییت های کارشناسی احتمال تبانی بسیار نادر است ،در هر صورت حتی اگر در دادسرا بر فرضی که در حق شما اجحاف گردد ،بازپرس فقط قرار جلب به دادرسی صادر میکند و این قرار باید به نظر دادستان برسد و سپس دادستان تایید کند ،و پس از تایید دادستان ، پرونده ی شما به شعبه دادگاه ارسال میگردد،شما میتوانید مجددا در دادگاه از خود دفاع نمایید .