میشود تجاوز به عنف را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۵۳ #70858479

حدود ۳ماه پیش خانومی با من تماس گرفت و منو دعوت کرد باغ و من رفتم و من اونجا نمیدونم چی بهم دادن که خیلی مست شدم از خود بی خود شدم اگه در همون موقع من انجام ب رابطه کرده باشم و ایشون فیلم گرفته باشه و من تو فیلمه مثلا اصرار بر رابطه داشتم میتونه تجاوز به عنف رو ثابت کنه ؟ نه اقراری هست و نه شهادتی
۳ماه ام گذشته و خودش هم منو دعوت کرد و هنوزم دعوت میکنه ایا مثلا تو فیلم من اصرار داشته باشم چی میشه ؟
بکارت هم نداره و مجرد هم هست ایا تجاوز به عنف میشه ؟
هنوز هم منو دعوت میکنه بیا باغ
اگر بچه تشکیل شده باشه چی ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر بدین نحو از مصادیق تجاوز به عنو نیست

با سلام تجاوز محسوب نمی گردد.

با احترام مصداق جرم تجاوز به عنف نخواهد بود..

وقت بخیر تجاوز محسوب نمی گردد.

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصداق جرم تجاوز به عنف نخواهد بود...

باسلام و درود باتوجه به توضیحات مذکور تجاوز محسوب نمی گردد.