آیا با صحبت کردن با زن متاهل در شبکه اجتماعی جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۹۴ #70788

سلام خسته نباشید خواهشا دقیق سوالمو جواب بدید من چند روز پیش تو اینستاگرام با یه دختر خانومی آشنا شدم تا اینکه خودشون گفتن که متاهل هستن ما کلا دو روز اون هم بصورت هراز گاهی تو دایرکت باهم صحبت میکردیم حرفهای کاملا معمولی از اینکه چند سال داریم ساکن کجا هستیم یا شغلمون چیه هیچ گونه عکس یا فیلم مستهجن و هیچ گونه حرفهای جنسی اصلا نزدیم عرض کردم که حرفهای کاملا معمولی در عین احترام خواستم بدونم آیا این عمل من رابطه ی نامشروع محسوب میشه ؟؟؟آیا همسرشون میتونن شکایت کنن و آدرس و تلفن منو پیدا کنن؟؟؟ ممنون میشم پاسخ کامل بدید..

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی به عنایت به موضوع سوال می توان گفت خیر . چون عمل نامشروعی رخ نداده است همچنین مزاحمتی رخ نداده اما تکرار این عمل می تواند دردسر ساز باشد.

موید باشید