آیا بیمه بدون شکایت و حکم دادگاه ۵۰۰ هزار تومان رو میدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۸ #70719274

سلام
من متور دارم و با کامیون تصادف کردم و الان پرونده در دادسرا هست و مقصر طبق نظر پلیس راه کامیون هست البته گواهینامه و بیمه ندارم ولی دادیار گفت چون مقصر کامیون هست دیه بهت تعلق میگیره چون فک صورتم شکسته و اسیب دیدم و چند جا زخم و کبودی دارم و ۱ ماه هست دهانم رو بعد از عنل جراحی بستن با سیم نمیتونم غذا بخورم... حال متور ۵۰۰ هزار تومان خرج برداشته ولی خودم تعمیرش کردم و فاکتورش رو دارم آیا باید دادخواست مطالبه ۵۰۰ هزار تومان رو بدهم و اینکه میره دادگاه کیفری یا حقوقی؟؟ الان پرونده دادسرا هست هنوز کیفرخواست صادر نشده چه موقع دادخواست بدهم که بره دادگاه کیفری آیا الان یا زمانی که کیفرخواست صادر شد؟؟؟ یا زمانی که جلسه دادگاه کیفری تشکیل شد؟؟ آخه راننده مقصر آمد امضا کرد که اعتراضی به پلیس راه نداره و قبول داره مقصره... ضمنا سند متور به نام من نیست ولی خودم از دوستم خریدمش بدون قولنامه آیا قاضی گیر نمیده بگه قولنامه متور؟؟ آیا طبق فاکتور واسه خسارت متور آیا بیمه بدون شکایت و حکم دادگاه ۵۰۰ هزار تومان رو میده بهم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید مطالبه خسارت وارده از همان مرجع ای که در حال رسیدگی تعقب می باشد ضمن دادخواست یا لایحه دفاعی تقاضی مطالبه خسارت وارده با توجه به مدارک مستندات اقدام نماید مالکیت موتور بایستی برای مرجع قضایی مشخص گردد