امکان استفاده از پابند یا رای باز برای زندانی با تعدد جرم

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰ #70653305

سلام، آیا متهمی که دارای سابقه محکومیت تعلیقی(یک سال حبس بابت تحریق عمدی خودرو) بوده و در زمان محکومیت تعلیقی دارای سه پرونده توهین که هر کدام به مبلغ پنج میلیون ریال و شصت میلیون ریال و دویست میلیون ریال می‌باشد و همچنین دارای پرونده ایجاد مزاحمت ملکی که محکوم به پانزده میلیون ریال جزای نقدی جایگزین پانزده روز حبس تعزیری است و رفع تعلیق شده و در زندان به سر می‌برد، می‌تواند بعد از گذشت یک سوم یا یک چهارم از مجازات حبس درخواست پابند الکترونیکی یا آزادی مشروط یا رای باز نماید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله می‌توانید درخواست بدهید

سلام
در خصوص آزادی مشروط علاوه بر شرایط مقرر در ماده ۵۸ قانون مجازات اسلامی مثل حسن خلق در زندان
و تلاش برای اصلاح رفتار ، لازم است که که قبلا از این نهاد استفاده نکرده باشید
و در خصوص پابند الکترونیک هم مشمول میشودید
لذا لازم است درخواست خودتون رو به دادیار ناظر زندان بدهید تا از طریق قاضی اجرای احکام به موافقت قاضی صادر کننده رای برسد

با سلام
در این خصوص استفاده از آزادی مشروط و پابند الکترونیک مانعی ندارد ، از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری کنید .

سلام طرح خواسته امکان پذیر است از طریق مددکاری زندان اقدام کنید.

سلام، چنانچه درخواست خود را مطرح نمایید باید مورد پذیرش قاضی اجرای احکام قرار بگیرد.

سلام مطابق شیوه نامه اجرایی نظام نظارتی جرائم تعزیری درجه ۵ تا هشت می توانند حتی در صورت تعدد از این نهاد ارفاقی استفاده کنند بدون تحمل حبس و گزینه مناسب همین پابند الکترونیک است درخواست را از زندان به مددکاری بدهند سپس پرونده و درخواست توسط اجرای احکام یا دادستان به دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال می شود و در صورت احراز شرایط به مراکز مربوطه معرفی خواهند شد

با سلام
طرح درخواست مذکور امکان پذیر است ولی پذیرش آن به نظر مقام قضایی بستگی دارد.