اگر از شخصی طلب داشته باشم، و تنها دلیل شهادت شهودباشد میتوان از متهم شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۰ #70592

اگر از کسی پول طلب داشته باشم ولی مدرکی یا نوشته ای از ایشان نداشته باشم ولی در عوض چندین شاهد حاضرند شهادت بدهند که به ایشان پول داده ام آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم؟ و اگر بله، آیا می توانم بدون واریز هزینه دادگاه پرونده را به اجرا بندازم؟ بهیم حدود 70 میلیون تومان است و از پرداخت هزینه دادگاه عاجزم.آیا راهی هست که فقط شکایت با شهود نمایم بدون واریز وجهی!

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید علیه ایشان دادخواست طرح نمایید و ادله ی استنادی شما هم شهادت شهود باشد. در خصوص هزینه های دادرسی هم می توانید دادخواست اعسار بدهید که اگر پذیرفته شود از شما هزینه دریافت نمیشود. توجه داشته باشید که میتوانید در نهایت تمامی هزینه ها از جمله حق الزحمه وکیلتان را نیز از محکوم دریافت کنید پس در نوشتن متن دادخواست دقت کنید