آیا می توان شاهد را مجبور به ادای شهادت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷,۰۲۶ #70513

با سلام
سوالی داشتم خدمتتان
یک روز سر کوچه ای شخصی را دیدم که ماشینش تصادف کرده اما هیچ توهین و ضرب و جرحی که شخص دیگری نسبت به ایشان داشته باشه ندیدم
اما ایشان اصرار دارد که من شهادت بدهم و نمیخواهم شهادت بدهم چه اقدامی انجام دهم که برایم مشکل ساز نیز نباشد

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم شما مختاریددر شهادت دادن و الزام فقط برای حضور در دادسرا هست نه در شهادت دادن و کسی نمی تواند شما را مجبور به شهادت دادن کند و حتی شما می توانید در شعبه بازپرسی سکوت کنید.

موید باشید

اگر شما را دادسرا به عنوان شاهد احضار کرد شما واقعیت را بیان کنید و هیچ گونه مشکلی برای شما پیش نمیاید.

موید باشید

عنایت داشته باشید دوست عزیز همان طور که وجدان شما اجازه شهادت دورغ را نمی دهد قانونگذار نیز اجبار در شهادت را ممنوع اعلام کرده است چه برسد به شهادت دروغ که مجازات حبس را در پی دارد و بهترین اقدام این است که شما نسبت به طرفی که اصرار دارند شهادت بدهید بی توجه باشید.

موید باشید