آیا اظهارنامه راجع تمکین زوجه می تواند در دادگاه موثر باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۴۴ #70456

باسلام.پیرو سوالات قبلی،همسرم که منزل را ترک کرده و درخواست نفقه داده بودند بنده اظهار نامه ای مبنی بر ترک منزل ایشان و اعلام اینکه برگشته و تمکین کنند به آدرس ایشان که در شهر دیگری بودند فرستادم اما بعد ازیک ماه که جواب را گرفتم متاسفانه در قسمت جواب، همسرم به دور از اخلاق نوشته بودند «اظهارنامه رویت شد اظهارات شما کذب است»!!به همین راحتی!و امضاء کرده و اسم خودشون رو هم پای امضاء نوشتند.حالا سوال من اینه که این اظهار نامه که به آدرس شون توی شهر دیگه رفته و خودشون اظهارنامه رو امضاء کردند،ادعای من رو دلیل بر ترک منزل و نبودنشان در منزل تایید میکنه یا اینکه قاضی فقط به جواب اظهارنامه اکتفا میکنه؟و اینکه به نظر شما این اظهارنامه رو ضمیمه درخواست الزام به تمکین کنم تاثیری داره یا نه؟ ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل این که طرف مقابل آن را کذب شمرده است نمی تواند مورد استناد قرار گیرد. ولی می تواند در دعوا موثر باشد زیرا نشان دهنده این است که زوجه درآن محل سکونت داشته است

موید باشید