اجراییه الزام به تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۹ #70416245

سلام اگر رای الزام به تمکین قطعی شده باشد زوج باید اجراییه بدهد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بایستی تقاضای صدور اجرائیه کنید

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست صدور اجراییه نمایید

بامراجعه بااجرای احکام یاازطریق دفترخدمات درخواست اجراییه نماید

سلام،بله در اینصورت زوج میبایستی درخواست صدور اجرائیه نماید.

باسلام واحترام بله میبایست درخواست صدور اجرائیه نموده و درصورت عدم تمکین زوجه ،گواهی نشوز دریافت نمایید

سلام وقت بخیر در صورتی که رای قطعی شده باشد زوج باید درخواست اجراییه کنه

با سلام
می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید ولی معمولا رای تمکین اجرای عمومی ندارد. بعضی از شعب اجرائیه می دهند ولی بعضی از شعب معتقدند حکم تمکین صرفا اعلام نشوز زوجه است و نیازی به اجرا ندارد.