فردی که با صحنه سازی بعنوان یک فروشنده معتبر و با استفاده از کارت بانکی دیگری، کلاهبرداری کرده است.چگونه باید در دادگاه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۱۰ #70395

من یک دانشجو هستم و در خانه معلم استان بوشهردر تهران مدتی رو ساکن بودم، عموما چون بیشتر خانواده فرهنگیان یک استان در اینجا رفت و امد دارند همه یکدیگر رو میشناسند. تا اینکه فردی یکی دوبار به خانه معلم رفت و امد کرد و خودش رو فروشنده عطر و ادکلن و واردات از دبی و تحویل در تهران معرفی کرد و نمونه هایی هم همراه ایشون بود و اصطلاحا برای بازاریابی به تهران اومده بود و بچه های خانه معلم هم از ایشون خرید کردند. به مرور زمان میومدن و با ما سر یه سفره غذا میخوردن و معرف ایشون هم اخرین بار مسوول اداره تعاون اموزش و پرورش کل استان بوشهر بودن. خودشون رو رزمنده دفاع مقدس معرفی میکردند و عکسهای جبهه و جنگ خودشون رو نشون میدادن و مقید به نماز اول وقت.. من میخواستم مراسم عقدم رو برگزار کنم و مبلغی رو برادرم برام وام گرفته بود و ایشون گفت این کار سود خیلی خوبی داره و شما مبلغی رو به من بده تا جنس رو تهران به شما تحویل بدم و بفروشین و از این طریق هزینه های عقد رو دربیارین..منم با کمی تحقیق از فرهنگیان خانه معلم به ایشون اعتماد کردم. ایشون موقع گرفتن پول دوتا کارت رو نشون من و بقیه دادن(یکی از کارت ها مععلق به فردی بود که بعدا فهمیدم تازه دامادشون هستن) و صاحب یکی از کارت ها رو شریک تجاری خودشون معرفی کردن که حتما باید پول به حساب ایشون بره و تا جنس رو ایشون بفرسته تهران..من و ایشون رفتیم و از عابربانک خیابان ازادی 4.5 میلیون تومان پول به این کارت انتقال دادم و ایشون رفت و گوشیش رو خاموش کرد..بعدا متوجه شدم همین فرد متقلب از یک نفر دیگه هم از بچه های خانه معلم مبلغ 15 میلیون به همین کارت انتقال داده اما در استان بوشهر و یک چک بیست میلیونی یه فرد دیگه رو به این اقا داده و چک هم برگشت خورده و ایشونم پیگیر هستند..صاحب کارت رو پیدا کردیم و مدعی هست که من کارتم رو به ایشون قرض دادم که کارای بانکیش رو انجام بده و نه کلاه برداری و هرکاری میخواید بکنید! پولهایی هم که به این کارت واریز شده توسط اون فرد یا به کارتهای دیگه ای مثلا به کارت دامادش(یکی از همون دو کارت) منتقل شده و یا خرید و اینها انجام شده. فرد دوم هم چندان همکاری با ما نمیکنه..ایا ایشون رو میشه به جرم معاونت تعقیب کرد؟
لطفا راهنمایی کنید که من چیکار بکنم..تنها چیزی که من دارم فیشهای واریزی هست و چندین شاهد که حضور داشتن و از این جریان مطلع هستن و از ایشون عطر هم خریدن و پرینت گردش حسابی که از بانک گرفتم و مهر و امضای رییس بانک رو داره..صدای ایشون رو ضبط نکردم و پیامی هم اگر رد و بدل شده فقط در واتساپ بوده و نه پیامک..من تهرانم و فرد متقلب و نفر دومی که پولش رفته در بوشهر.
پول من تهران برده شده..من باید کجا شکایت کنم و چطور پیگیری کنم؟
من برای خریدهای قبل عقدم قرض کردم و خیلی توی دردسر افتادم ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی جرم صورت گرفته کلاهبرداری می باشد و مرجع صالح به رسیدگی دادگاه عمومی محل وقوع جرم یا محل دستگیری متهم است. تا زمانی که مدارک کافی در دست نداشته باشید نمی توانید اتهام معاونت به نفر دوم بدهید.