جهت اثبات خیانت همسر، پرینت پیامک ها کافی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۷ #70391652

سلام
بنده چند روزی بود به خانمم شک داشتم که با مرد غریبه ای در ارتباط که با چک کردن گوشیش متوجه شدم شکم درسته و با توجه به اینکه قبلا یه بار این کارو کرده و من بخاطر دخترم گذشتم این بار بهش گفتم این زندگی نمیشه بیا توافقی جدا بشیم تموم حق و حقوقاتتم میدم فقط از زندگی منو دخترم برو که خیلی پرو گفت نمیتونی با پرینت و پیامک چیزیو ثابت کنی و تموم حقو حقوقاتمو بده بد میرم به خانوادش پرینت پیاماشو و تماساشو نشون دادم اونام ازش حمایت کردن گفتن خب که چی میتونی ثابت کنی برو ثابت کن هیچ غلطی نمیتونی بکنی من بخاطر حفظ آبرو گفتم بیاید توافقی تمومش کنیم تموم حق و وکاله رو من میدم فقط این لکه ننگو ببرید از خونم جالبه طلبکار شدن و من گناه کار و مادرش گفت هیچ غلطی نمیتونی بکنی هیچی و نمیتونی ثابت کنی لطفا کمکم کنید فقط ازش پرینت پیام دارم چکار میتونم بکنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات رابطه نامشروع باید با دلایل کافی و مستند پیش رفت طوری که آن دلایل بتواند وقوع جرم را برای مقام قضایی اثبات کند .
محتوای پیامک باید مبتنی بر رابطه جسمی باشد که در این صورت جرم تلقی می شود و اگر کسی برای اثبات جرم بخواهد به پرینت پیامک های ردوبدل شده بین اشخاص استناد کند می بایست ثابت کند که توسط متهمین  و از خط مربوط به آن ها ارسال شده در کل پیامک به تنهایی میتواند اماره باشد امادلیل کافی نیست .