آیا فروش کالای معیوب کلاه برداری ست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #70374106

سلام.
بنده چند وقت پیش یه سری کالا از یک شرکتی خریداری کردم و بعدا متوجه شدم که این کالاها معیوب بوده
حالا میخواستم شکایت کنم باید چیکار کنم حقوقی نمیخوام باشه میخوام از طریق کیفری وارد بشم که سریع تر به حقم برسم
چه عنوان مجرمانه ایی دارد ؟
با چه عنوانی شکایت کنم
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرفا میتوانید از باب حقوقی اقدام به طرح شکایت نمایید.

بهتر است از طریق اداره تعزیرات اقدام نمایید تا نتیجه بهتری کسب کنید .

همانطور که درسوال خودتان هم می دانید .‌موضوع سوال شما ( فروش کالای معیوب ) جرم نیست و یک موضوع حقوقی است

سلام
خیر فروش کالای معیوب وصف کیفری ندارد مگر آنکه با توسل به وسایل متقلبانه صورت پذیرفته باشد و عرفا کالا بی ارزش باشد. اما پیشنهاد میکنم از طریق اداره تعزیرات حکومتی اقدام کنید. هم ضرر و زیان شما جبران میشود و هم مجازات های دیگری همچون جزای نقدی و پلمپ واحد صنفی اعمال می‌گردد.