تشکیل کمیته ثبت احوال برای برداشتن ممنوع الخدماتی و صدور مجدد شناسنامه جدید چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #70301507

باسلام خدمت شما حضاران محترم،برای تشکیل کمیته ثبت احوال برای برداشتن ممنوع الخدماتی و صادر شدن شناسنامه جدید بنام مادرم در این دوران بیماری کرونایی چقدر طول میکشه مثلا اگه این کرونا نبود چقدر طول میکشه که ثبت احوال کمیته تشکیل بده و ممنوع الخدماتی رو برداره و به اسم مادرم شناسنامه صادر کنه و در منزل بفرسته من تمام کارهاشو کردم الانم منتظرم شناسنامه در خونه بیاد ولی گفتند حتما باید کمیته تشکیل بشه و ممنوع الخدماتی منو برداران بعد شناسنامه جدید درب منزل میاد امروز که دو هفته میگذره زنگ زدم ثبت احوال گفتند هنوز کمیته تشکیل نشده میشه بگید که چقدر طول میکشه که کمیته تشکیل بشه و شناسنامه جدید در منزل بیاد؟ ممنونم از همه افرادی که در بنیاد وکلا زحمت میکشند تا مشکلات مردم حل بشه،یاحق

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه قانونی برای این امر ( زمان خاص تشکیل جلسه ) وجود ندارد و این امر بستگی به خود اداره ثبت احوال دارد .

در قانون ترتیب منظمی برای تشکیل جلسات کمیته مذکور پیش بینی نشده ولی در حالت عادی جلسات به صورت ماهیانه تشکیل میگردید ولی با وضعیت فوق العاده فعلی امکان پیش بینی وجود ندارد .