برای ثبت دادخواست، در کدام شهر باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۷ #70250232

سلام
برای ثبت دادخواست عدم تمکین زنم برای یک شهرستان خاص حتما باید در دفتر خدمات قضایی همان شهرستان باشه؟
یا از شهر دیگه هم میشه برای دادگاه شهر دیگه در دفتر قضایی دادخواست داد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از هر دفتر خدماتی در هر شهری میتوانید دادخواست را برای شهر مورد نظر ثبت کنید

بایستی به یکی از دفاتر خدمات قضایی نزدیک به محل کار یا سکونت خود مراجعه کند تفاوتی ندارد

برای ثبت دادخواست به هردفتر خدمات قضایی می توان بروید

با سلام
از دفتر خدمات الکترونیک شهر خودتان می توانید اقدام کنید.