اگر بخوام در دادگاه وضع مالی خوب ایشان رو ثابت کنم چه جوری اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۹ #70225937

با سلام خدمت وکلای گرامی و محترم
سوالی که داشتم در خصوص اجرت المثل هست که مبلغی برای آن از طرف دادگاه در نطر گرفته شده لذا زوج با وجود این که از لحاظ مالی وضع خوبی دارن در خواست اعسار زدن اگر بخوام در دادگاه وضع مالی خوب ایشان رو ثابت کنم چه جوری اثبات کنم با این که همه اموالشان به نام خانواده شان است و کارشان دامداریه من چه جوری میتونم ثابت کنم که اعسارشان پذیرفته نشه و یه سوال دیگه که داشتم برای استعلام جواز کسب کارشان کجا باید پیگیر شم ؟
ممنون از پاسخ گوییتون.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مواردی که وضعیت سابق مدیون دلالت بر ملائت وی داشته یا مدیون در عوض دین، مالی دریافت کرده یا به هر نحو تحصیل مال کرده باشد اثبات اعسار برعهده اوست مگر اینکه ثابت کند آن مال تلف حقیقی یا حکمی شده است در این صورت و نیز در مواردی که مدیون در عوض دین، مالی دریافت نکرده یا تحصیل نکرده باشد

درودبرشما
برای استعلام جوازکسب می توانیدازخوددادگاه تقاضا کنید
بایستی بامدارک قوی اینواثبات کنید.